Ambasador pentru România
Actualități

Gynera a inaugurat cel mai inovator centru de medicină reproductivă din România în Floreasca Park București

Cel mai inovator și modern centru de medicină reproductivă din țară a fost inaugurat recent de clinica Gynera în Floreasca Park București, oferind un concept unic de abordare integrativă, tehnologii în premieră și un mediu cald și primitor.

Clinica de reproducere asistată Gynera a investit în jur de 1,5 milioane de euro într-un nou sediu de 1.000 mp, aflat în clădirea de birouri Floreasca Park. Compania și-a dublat spațiul față de cel din Dorobanți, iar în privința echipamentelor, jumătate au fost achiziționate cu ocazia extinderii, restul fiind mutate din vechiul sediu. Cererea este atât de mare din partea cuplurilor cu probleme de reproducere, încât clinica are programări până în luna februarie, spune fondatoarea, dr. Laura Dracea.

Gynera Floreasca Park aduce medicina viitorului și integrează în același loc o gamă extinsă de soluții performante pentru a putea deveni părinte, de la primele intenții și până după naștere.

Cu un pas înaintea vremurilor, noul centru oferă atât profilaxie, cât și cele mai avansate tratamente multidisciplinare și terapii complementare, în condiții de siguranță și confort pentru pacienți. Introduce medicina personalizată și premiere tehnologice absolute, bazate pe inteligența artificială și genetica avansată, programe originale, precum și parteneriate FutureLife pentru noile provocări reproductive – pacienți singuri sau comunități LGBTQ+.

Echipa clinicii Gynera
Echipa clinicii Gynera

Tehnologiile ce pot fi necesare pentru a deveni părinte sunt disponibile în mod integrat și coerent: testarea compatibilității ADN între parteneri, alte teste genetice avansate, prevenție prin congelarea ovocitelor sau spermei, investigații complexe în infertilitate, tehnici de reproducere asistată, Fertilizare în vitro, Bancă de celule reproductive și embrioni, medicină materno-fetală de vârf, consultații endocrinologie, andrologie, sexologie, genetică, nutriție, cardiologie, imunologie, programe complementare de sprijin și consiliere, psihoterapie, acupunctură, pregătirea pentru sarcină și naștere.

Locul unde știința naște miracole

O adevărată oază de verdeață și liniște în inima Bucureștiului, Gynera Floreasca Park oferă un spațiu generos, prietenos și confortabil, cu facilități premium și numeroase sisteme de siguranță, confort și servicii conexe. Îmbinarea spectaculoasă între natură și tehnologia reală și virtuală crează o atmosferă specială, unică, ce te însoțește în permanență în extraordinara călătorie către viitor și noua viață.

Centrul beneficiază de oportunități unice de cooperare internațională pentru tratamente, cercetare și perfecționare prin parteneriatele FutureLife, facilități educaționale pentru pacienți și specialiști, spații de relaxare și o minunată grădină a energiei și inspirației.

Welcome Life, evenimentul științific de inaugurare

Inaugurarea noului centru a fost marcată printr-un eveniment științific cu totul deosebit, ce a reunit specialiști, reprezentanți ai autorităților, presei și organizațiilor de pacienți.

În cadrul evenimentului #WelcomeLife, Prof Simon Fishel, pionier implicat în conceperea primului copil FIV din lume, precum și alți specialiști vizionari, au prezentat tehnologii inovatoare care includ inteligența artificială, selecția embrionilor pentru prevenirea cancerelor sau altor boli grave, programe pentru familii neconvenționale, noul test pentru prevenția avorturilor cauzate de profilul genetic al tatălui.

Îți recomandăm și: Dr. Laura Dracea la interviurile ”Ambasador pentru România”

Participanții au avut ocazia să pornească într-o o fascinantă călătorie în medicina viitorului, presărată cu surprize reale și virtuale, dar și să descopere bucuria inovației introdusă în practică cu acest prilej. Mesajul Valentinei Pelinel, care a împărtășit experiența conceperii celor 3 copii cu ajutorul FIV, a creat un moment unic, emoționant, prin apariția Valentinei în realitate alături de imaginea sa virtuală, holografică.

Centrul de Medicină Reproductivă Gynera Floreasca Park

Gynera este prima clinică specializată în reproducere asistată, cu o istorie de 15 ani de povești de succes, inovație și pionierat în fertilizarea in vitro (FIV) din România.

Expertiza și abordarea inovativă centrată pe experiența pacienților au contribuit la obținerea unor rezultate excepționale, concretizate prin nașterea celor mai mulți copii FIV din țară, peste 3000 până în prezent.

Clinica Gynera este singura clinică de fertilitate românească membră FutureLife, lider internațional în furnizarea de servicii de medicină reproductivă și genetică. Beneficiază de suportul și parteneriatul unor centre de referință în reproducerea asistată din 9 țări europene precum și de investitori majori pe piața financiară globală, promotori ai soluțiilor inovatoare și progresului accelerat către medicina viitorului.

FutureLife

FutureLife este unul dintre cei mai mari și dinamici furnizori de servicii de medicină reproductivă și genetică la nivel global. Prezent în țări cu legislații și culturi diferite, grupul oferă oportunități uriașe de colaborare pentru tratamente la cele mai înalte standarde, educație și cercetare.

“O experiență completă în locul ce îți devine pentru o vreme a doua casă și familie, o armonioasă îmbinare între tehnologie, natură și bucuria noii vieți” – Dr. Laura Dracea

Related posts

Norvegia schimbă condițiile de intrare în țară în context COVID-19

Cristiana P. Bota

David Popovici, inotătorul fenomen al României, a doborât recordul mondial la Campionatele Europene pentru juniori din Italia

Cristiana P. Bota

De ce cred refugiatii in Europa? Ne spune Muhammad Talal, un profesor care preda matematica in orasul de mango din Pakistan

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult