Ambasador pentru România
Actualități

Revista ”Ambasador pentru România” a obținut finanțare din partea DRP

                                                       

Revista ”Ambasador pentru România” a obținut din partea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP) o finanțare în valoare de 263,337.50 lei pentru editarea și tipărirea numerelor 8 și 9 ale publicației în perioada 1 iulie – 30 noiembrie 2023.

Proiectul are drept principal obiectiv promovarea României în țară și în diaspora prin oameni, concepte și valori și evidențierea unor repere și modele solide prin care ne putem confirma cu mândrie identitatea oriunde am fi. Prin proiectul care urmează a fi realizat cu sprijinul DRP, revista ”Ambasador pentru România” va da mai departe excelența românească, oferind-o drept exemplu pentru noua generație. Interviurile și materialele junalistice cuprinse în revistă vor contribui la propagarea și conservarea valorilor culturale, academice și lingvistice românești în țară și în diaspora.

Fondurile nerambursabile atrase de editură în cadrul sesiunii de finanțare 2023 vor fi folosite la realizarea conținutului editorial, la editarea și machetarea revistei și la tipărirea, transportul și distribuția celor două numere cuprinse în proiect.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni sprijină activitatea românilor de pretutindeni și acordă finanțări nerambursabile proiectelor dezvoltate de mediul asociativ, care urmăresc păstrarea, dezvoltarea și afirmarea identității etnice, culturale, religioase și lingvistice a românilor din vecinătate și din diaspora, precum și întărirea legăturilor dintre România și comunitățile românești din afara țării.

 

Related posts

Comisia Europeană vrea să interzică folosirea inteligenţei artificiale pentru urmărirea persoanelor

Cristiana P. Bota

Lideri UE: Vaccinarea anti COVID-19 ar putea fi efectuata in fiecare an

Teodora Badescu

Primul zbor Ariane 6, noul lansator dezvoltat de Agenția Spațială Europeană, va avea loc în 2023

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult