Ambasador pentru România
Valentin Preda, președinte al Bursei Române de Afaceri și inițiator Diplomacy360, la interviurile ”Ambasador pentru România”
Românii de Acasă

Valentin Preda, președinte al Bursei Române de Afaceri și inițiator Diplomacy360, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Valentin Preda este unul dintre vizionarii segmentului de business românesc în context internațional și un diplomat economic al României. Președinte al Bursei Române de Afaceri și inițiator al programului Diplomacy360, Valentin Preda conectează de 20 de ani afacerile românești cu investitorii străini și luptă pe toate căile pentru ca mediul de afaceri autohton să capete echilibru și sustenabilitate, iar investițiile străine în România să depășească ritmul de melc.
Anul acesta va începe un proiect extrem de interesant, îndrăznim să îl numim un proiect de țară, intitulat Citizen Diplomacy. Este rezultatul unui parteneriat la care lucrează de ceva timp pe relația cu SUA și nu vizează doar segmentul afacerilor, ci toate domeniile.
Nu ar fi minunat dacă fiecare dintre noi, fiecare român, ar fi ambasadorul țării sale, indiferent că o face pe linie culturală, de business sau digitală? Ba da și ne-ar fi tare bine ca popor! Prin ”Citizen Diplomacy”, Valentin Preda cultivă fix acest concept.
La finalul interviului, am încercat să găsim răspuns la o tematică sensibilă și extrem de actuală: ”Cum ne putem salva de mediocritatea conducătorilor?”. Care va fi punctul de la care se produce schimbarea reală?
De altfel, despre mediocritate vom vorbi și în editorialul din numărul doi, semnat de colonel Nicolae Boghian. Despre mediocritate și temerari. Iar Valentin Preda este un temerar pe care vă invităm să îl cunoasteți în numărul 2 ”Ambasador pentru România”.

Related posts

Dr. Gabriel Dimofte, directorul Institutului Regional de Oncologie (IRO) din Iași, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Dumitru Dorin Prunariu, coperta ”Ambasador pentru România” la 40 de ani de la aniversarea ”zborului” său în Cosmos

Cristiana P. Bota

Doctorul Ionuţ Leahu, fondatorul clinicilor dentare Dr. Leahu, interviu în revista ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult