Ambasador pentru România
Medicul Virgil Musta, interviu exclusiv în revista tiparită "Ambasador pentru România"
Românii de Acasă

Medicul Virgil Musta, interviu exclusiv în revista tiparită „Ambasador pentru România”

Începem seria convorbirilor “Ambasador pentru România” cu un invitat aflat în prima linie a luptei cu pandemia de Covid-19: medicul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara.

Avem în față o temă fierbinte, evoluţia virusului SARS-CoV-2, vom discuta și despre latura spirituală a actului medical, despre sacrificiile făcute de Virgil Musta pentru a se dărui meseriei în această perioadă, dar și despre familia sa, cu o istorie de peste 250 de ani.

Virgil Musta a coordonat echipa de medici care a vindecat sute de pacienți de Covid-19 la Timișoara. Se află în linia întâi încă de la primul suspect de coronavirus, iar lupta pentru viaţă se duce și astăzi, minut cu minut, pentru fiecare pacient.

Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni. Ei bine, Virgil Musta se roagă aproape zilnic pentru pacienții săi. Este convins că “Dumnezeu este vindecătorul trupului și al sufletului” și are credința că în lupta pentru vindecarea unui pacient trebuie să pui în primul rând suflet și doar apoi să aplici cunoștințele medicale.

Cu omul și profesionistul Virgil Musta discutăm într-un interviu exclusiv acordat revistei tiparite „Ambasador pentru România” – numarul 1.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

 

Related posts

Interviu cu Claudiu Bleonţ, omul și actorul, la ”Ambasador pentru România”: Sunt un îndrăgostit de viață și de povești

Cristiana P. Bota

Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești, o revelaţie managerială în peisajul cultural românesc

Cristiana P. Bota

Dragoș Panait, soluții pentru supraviețuirea industriei HoReCa în pandemie la ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult