Ambasador pentru România
Revista "Ambasador pentru Romania" - numarul 1
Actualități

A ieșit de sub tipar numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România”

A ieșit de sub tipar numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România”. Publicația susține excelența românească și își asumă un rol semnificativ în promovarea culturii și valorilor românești.

Invitații acestui numar sunt Prof. Univ. Dr. Vicențiu Rădulescu – unul dintre cei mai buni matematicieni ai lumii, Dr. Virgil Musta – şeful secţiei de Boli Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timișoara, Prof. Dr. Silvia Marcu – cercetător la Consiliul Superior de Cercetări Ştiinţifice, instituţie care face parte din Guvernul Spaniei, Dr. Wargha Enayati – medic, healthcare business innovator, fondatorul rețelei private de sănătate „Regina Maria” si al proiectului medical Enayati Medical City, Martha M. Mocanu – prima femeie Guvernator al Districtului Rotary și om de afaceri, Colonel (r) Nicolae Boghian – poet, membru al Uniunii Scriitorilor, Laura Bretan – interpretă de operă, David Croitor – un pictor de mare forţă al artei româneşti contemporane cu lucrări în colecţiile particulare din ţară şi din străinătate, Ioana Arsenie – strateg financiar Trusted Advisor, Dr. Tudor Toma – pneumolog român în serviciul NHS din Londra aflat în prima linie în lupta împotriva COVID-19, Dr. Laura Dracea – medic specialist obstetrică-ginecologie cu supraspecializare în infertilitate, monahul Efrem Băndărică – bucătarul îngerilor de la Mănăstirea Dervent, Simona Simionescu Dinu – director Miss România și Global Beauty Contests si japonezul Nori Haruta, fotograful care a imortalizat România anilor ’90 în imagini de colecție.

Unul dintre cei mai buni profesori de matematică din lume dă coperta acestui număr

Coperta este dată de Vicențiu Rădulescu – unul dintre cei mai buni matematicieni ai lumii. Predă la catedra de Matematică a Universității din Craiova și este cercetător științific la Institutul de Matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române. Articolele și cărțile sale sunt citate de 11.000 de ori de peste 2.200 de cercetători din întreaga lume, potrivit agenției internaționale Clarivate Analytics.

Revista „Ambasador pentru România” apare trimestrial și este tipărită la Londra. Publicația susține excelența românească din țară și de dincolo de granițe. Și tu poți fi Ambasador pentru Romania!

Revista "Ambasador pentru Romania" a iesit de la tipografie
Revista „Ambasador pentru Romania” a iesit de la tipografie

 

Related posts

Rusia vrea să construiască propria stație spațială și să o lanseze pe orbită până în 2030: Dacă vrei să faci un lucru bine, îl faci singur!

Cristiana P. Bota

David Popovici, inotătorul fenomen al României, a doborât recordul mondial la Campionatele Europene pentru juniori din Italia

Cristiana P. Bota

Filmul ”Enescu, jupuit de viu”, în regia lui Toma Enache, prezentat la Cannes

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult