Ambasador pentru România
Pictorul David Croitor
Românii de Acasă

Pictorul David Croitor vine la „Ambasador pentru România” pentru a depăna povești pe pânză

David Croitor este un pictor de mare forţă al artei româneşti contemporane, având lucrări în colecţiile particulare din ţară şi străinătate: Anglia, Austria, Belgia, Franţa, Germania, Grecia, Olanda, Suedia, Canada, SUA. Pictorul David Croitor vine la „Ambasador pentru România” pentru a depăna povești pe pânză.

S-a născut și locuiește pe plaiurile Bucovinei. Acolo sunt casele vechi pe care le pictează în culorile copilariei eterne cu o lumină care vindecă.

Un clasic cu privire nostalgică, un introvertit ce scoate la lumină Atlantidele pe care se reazămă prezentul şi farmecul amintirilor. Un stilist desăvârşit, un distins caligraf al sufletului lucrurilor.

Într-o lume a egoului, artistul pare să-și spună că trebuie să rămână un om obișnuit. Chiar un „nimeni” dacă se poate pentru că doar atunci sosește la tine „oaspetele suprem” și de-abia atunci îi devii gazdă.

Citiți-l pe David Croitor și priviți-i picturile în paginile revistei „Ambasador pentru România”.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

Related posts

Coperta revistei „Ambasador pentru România” este dată de Vicențiu Rădulescu, unul dintre cei mai buni matematicieni ai lumii

Teodora Badescu

Dragoș Panait, soluții pentru supraviețuirea industriei HoReCa în pandemie la ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Helmut Duckadam, invitat la interviurile ”Ambasador pentru România”: Fotbalul s-a schimbat foarte mult

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult