Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român, se alătură interviurilor ”Ambasador pentru România”
Românii de Acasă

Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român, se alătură interviurilor ”Ambasador pentru România”

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai mari gimnaști pe care îi are România. Multiplu câștigător la campionatele europene și mondiale de gimnastică artistică, deținător al unei sărituri care îi poartă numele, Marian Drăgulescu se alătură intervievaților revistei ”Ambasador pentru România”.

Cariera lui Marian Drăgulescu este o poveste de succes care, dincolo de vitrina uriaşă de medalii şi trofee, are menirea de a inspira și de a servi drept model pentru noile generații de sportivi.

Cel mai titrat gimnast român al tuturor timpurilor are, astăzi, un vis suprem, acela de a obţine aurul olimpic, singurul titlu care îi lipseşte din palmaresul impresionant. Să sperăm că Jocurile Olimpice din această vară îi vor îndeplini visul.

”Important este să nu renunțăm, ci să sperăm și să găsim soluții”, ne-a spus gimnastul, depănând bucurii, tristeți și emoții la interviurile ”Ambasador pentru România”.

Numărul 2 al revistei tipărite ”Ambasador pentru România” poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro sau în secțiunea Comandă revista.

Related posts

Simona Simionescu Dinu, director național Miss România, duce numele României în lume prin frumusețe și talent

Cristiana P. Bota

Paula Seling la interviurile ”Ambasador pentru România”: Astăzi suntem precauți, apreciem mai mult libertatea pe care o aveam cândva

Cristiana P. Bota

Cezar Ouatu, cel mai valoros contratenor al generației sale, invitat la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult