Ambasador pentru România
Laura Maria Cojocaru, psihoterapeut și trainer în programare neurolingvistică - Despre rolul oamenilor în viața noastră
Românii de Acasă

Laura Maria Cojocaru, psihoterapeut și trainer în programare neurolingvistică – Despre rolul oamenilor în viața noastră

Fiecare om pe care îl întâlnim în viața noastră apare cu un motiv. Uneori întâlnim oameni care ne schimbă complet, ne dau lumea peste cap, ne ajută să evoluăm, alteori îi schimbăm noi pe cei de lângă noi.

 

De fapt, care este rolul oamenilor în viața noastră?
Vom încerca să deslușim subiectul cu Laura-Maria Cojocaru, psihoterapeut și președinte-fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI).

Trainer în programare neuro-lingvistică, Laura-Maria Cojocaru a studiat natura minţii umane urmând o serie de formări profesionale cu abordări diferite: psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional de yoga.

De peste 12 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.

Pe Laura-Maria Cojocaru o puteți citi în nr. 2 al revistei ”Ambasador pentru România”. Ce știm sigur este că nu întâlnim pe nimeni din întâmplare. Prin oamenii de lângă noi ne ridicăm, ne regăsim și ne reconstruim!

Revista ”Ambasador pentru România” poate fi comandată la adresa redactie@roambasador.ro sau în secțiunea Comandă revista.

Despre Laura-Maria Cojocaru

Este președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică.
A studiat natura minţii umane urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite – psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional yoga.

De peste 12 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.

Contact: 
Laura-Maria Cojocaru Psihoterapeut & Trainer NLP si INLPSI
Tel. 0725161169, e-mail: psih_lauramaria@yahoo.com
http://www.consiliere-psihoterapie.info/
http://inlpsi.ro/
https://www.self-equilibrium.com/
https://www.lauramariacojocaru.ro/

Related posts

Avocatul Poporului, Renate Weber: Sistemul de invatamant are nevoie de un restart, scoala nu se mai poate face ca pe vremuri

Cristiana P. Bota

Interviu cu arhimandritul Arsenie Popa, fizicianul care conduce Mănăstirea Sihăstria: Dacă îl avem pe Dumnezeu, avem totul!

Cristiana P. Bota

Coperta revistei „Ambasador pentru România” este dată de Vicențiu Rădulescu, unul dintre cei mai buni matematicieni ai lumii

Teodora Badescu

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult