Ambasador pentru România
Laura Maria Cojocaru, psihoterapeut și trainer în programare neurolingvistică - Despre rolul oamenilor în viața noastră
Românii de Acasă

Laura Maria Cojocaru, psihoterapeut și trainer în programare neurolingvistică – Despre rolul oamenilor în viața noastră

Fiecare om pe care îl întâlnim în viața noastră apare cu un motiv. Uneori întâlnim oameni care ne schimbă complet, ne dau lumea peste cap, ne ajută să evoluăm, alteori îi schimbăm noi pe cei de lângă noi.

 

De fapt, care este rolul oamenilor în viața noastră?
Vom încerca să deslușim subiectul cu Laura-Maria Cojocaru, psihoterapeut și președinte-fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI).

Trainer în programare neuro-lingvistică, Laura-Maria Cojocaru a studiat natura minţii umane urmând o serie de formări profesionale cu abordări diferite: psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional de yoga.

De peste 12 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.

Pe Laura-Maria Cojocaru o puteți citi în nr. 2 al revistei ”Ambasador pentru România”. Ce știm sigur este că nu întâlnim pe nimeni din întâmplare. Prin oamenii de lângă noi ne ridicăm, ne regăsim și ne reconstruim!

Revista ”Ambasador pentru România” poate fi comandată la adresa redactie@roambasador.ro sau în secțiunea Comandă revista.

Despre Laura-Maria Cojocaru

Este președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică.
A studiat natura minţii umane urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite – psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional yoga.

De peste 12 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.

Contact: 
Laura-Maria Cojocaru Psihoterapeut & Trainer NLP si INLPSI
Tel. 0725161169, e-mail: psih_lauramaria@yahoo.com
http://www.consiliere-psihoterapie.info/
http://inlpsi.ro/
https://www.self-equilibrium.com/
https://www.lauramariacojocaru.ro/

Related posts

Marta Maria Mocanu – Gânduri pentru România mea

Cristiana P. Bota

Părintele Constantin Necula – În dialog cu unul dintre cei mai iubiți teologi români la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Dorin Popa, profesor de jurnalism în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult