Ambasador pentru România
Ioana Arsenie, strateg financiar Trusted Advisor, ne explică ce provocări vor avea afacerile românești în 2021
Românii de Acasă

Ioana Arsenie, strateg financiar Trusted Advisor, ne explică ce provocări vor avea afacerile românești în 2021

Economia globală a pierdut 10 ani de creşteri, în contextul în care criza generată de COVID-19 a declanşat cea mai gravă recesiune după cel de-al Doilea Război Mondial încoace, susţine Banca Mondială într-o informare de presă.

Cum ne protejăm finanțele în 2021 cu atâta nesiguranță adusă de pandemie?

Ioana Arsenie, consultant în strategie financiară şi fondator al firmei de consultanţă Trusted Advisor ne explică ce provocări vor avea de suportat afacerile românești în 2021.

Ioana recomandă o serie de bune practici pentru antreprenorii cu experiență, dar și pentru startup-uri, valabile în această perioadă de pandemie.

Ioana Arsenie: „Anul 2021 va fi anul câștigător pentru cei care știu să învingă provocările. Economia depinde de fiecare dintre noi”.

Urmăriți sfaturile financiare ale Ioanei Arsenie în revista „Ambasador pentru România”.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

Related posts

Miruna Ionescu, interpretă de muzică populară și prezentatoare tv – Un important mesager al valorilor autentice românești

Cristiana P. Bota

Dr. Laura Dracea la interviurile “Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Părintele Constantin Necula – În dialog cu unul dintre cei mai iubiți teologi români la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult