Ambasador pentru România
Inna - Interviu in revista ”Ambasador pentru Romania”
Românii de Acasă

Inna, cea mai cunoscută artistă de origine română la nivel internațional, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Inna, „cel mai bun produs muzical de export al României”, așa cum a fost caracterizată de jurnaliștii britanici de la The Guardian, domină de ani buni clasamentele muzicale internaționale. Elena Alexandra Apostoleanu, căci acesta este numele real al artistei, este un veritabil ambasador muzical al României pe plan mondial.

Plăcută de public nu doar pentru vocea sa, ci și pentru modestie, Inna este o prezență media extrem de atentă și de discretă. A reușit performanță după performanță, menținând în același timp un echilibru profesional fantastic. Putem spune că Inna se numără printre puținii artiști români cu adevărat valoroși care au înțeles ce înseamnă provocarea de a te menține în top.

Ca o scurtă trecere în revistă menționăm că Inna este prima solistă din Europa care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. În plus, în cei 13 ani petrecuţi în lumina reflectoarelor, a obţinut trei valoroase premii MTV Europe Music, treisprezece Inna este o prezență discretă, aparițiile sale publice sau televizate fiind limitate.

Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut la Mangalia, pe 16 octombrie 1986, şi a cochetat cu muzica încă din anii copilăriei. Și-a ales numele de scenă Inna pentru că așa o alinta bunicul său, un om tare special din viața ei, plecat prea devreme într-o altă lume.

De când mă știu visez și nu cred că voi înceta vreodată să visez. De multe ori spun că viața mea și ceea ce trăiesc de ani buni este un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. Visați, munciți pentru visurile voastre, credeți în voi și căutați să aveți alături de voi în acest parcurs oameni care să creadă suficient de mult în voi și în nebunia voastră”, declară Inna în interviul ”Ambasador pentru România”.

Inna, „cel mai bun produs muzical de export al României”, așa cum a fost caracterizată de jurnaliștii britanici de la The Guardian, domină de ani buni clasamentele muzicale internaționale
Inna, „cel mai bun produs muzical de export al României”, așa cum a fost caracterizată de jurnaliștii britanici de la The Guardian, domină de ani buni clasamentele muzicale internaționale

Ce se află în spatele succesului? O echipă profesionistă și multe ore de muncă.

”Celebritatea este poate ceea ce se vede, adică devii cunoscut pentru că lansezi muzică, apari în reviste, la TV etc. Însă primul pas și cel mai important este că eu fac ce îmi place: aduc fericire în viețile oamenilor prin muzica mea. Este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna, ceva la care nu am avut curaj să visez. Așa cum spuneam, dincolo de cortină înseamnă multe ore în studio, multe piese care nu ajung niciodată la public, multă, multă muzică, mulți oameni care îmi sunt alături în echipă, muncă și pregătire, pentru a fi mai bună în fiecare zi. Înseamnă și multe zile de filmări, de călătorie la concerte în toate colțurile lumii”, mai spune artista.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Inna s-a lăsat descoperită într-un interviu acordat revistei ”Ambasador pentru România”, nr. 3. O convorbire purtată între concerte despre începuturi și copilărie, succes și celebritate, sacrificii, iubire, fericire, visuri și trecerea timpului.

Revista ”Ambasador pentru România” poate fi comandată AICI.

Sursă foto: Raluca Mărgescu

 

 

 

Related posts

Grigore Tinică, unul dintre cei mai buni medici în chirurgie cardiovasculară din Europa, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român, se alătură interviurilor ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Dragoș Panait, soluții pentru supraviețuirea industriei HoReCa în pandemie la ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult