Ambasador pentru România
BES Romania
Povestea ta

Noua gamă ”BES Color Reflection”, ideală pentru nuanțe de păr vibrante, cu străluciri intense și tonuri personalizate

Noile produse ”Color Reflection” de la BES România sunt ideale pentru a obține nuanțe noi, vibrante și chiar îndraznețe și pentru a menține, în același timp, sănătatea firului de păr. Mai ales dacă a fost deja supus vopsirii și expus frecvent la razele soarelui. Cu noua gamă de la BES România, rezultatul va fi un păr cu străluciri intense și tonalități personalizate, revigorat și sănătos. 

Formula de îngrijire a părului BES COLOR REFLECTION ȘAMPON ȘI MASCĂ dă posibilitatea stiliștilor să transforme și să îmbogățească culoarea părului, personalizând nuanțele. Toate formulele acestei game sunt îmbogățite cu componente vegetale și organice precum ulei de argan, ulei de orez, ulei de soia, ulei de floarea soarelui, unt de măsline și vitamina E.

FORMULA ȘAMPON ȘI MASCĂ ARCTIC GRAY

BES Color Relfection - ARCTIC GRAY
BES Color Relfection – ARCTIC GRAY

Puteți alege formula ȘAMPON + MASCĂ ARCTIC GRAY. Acțiunea combinată de șampon plus mască permite obținerea unei acțiuni neutralizante mai decisă, profundă și intensă. Soluția optimă pentru a pasteliza sau a revigora Arctic Gray este un șampon specific pentru păr blond rece, gri și alb. Neutralizează reflexele de galben intens și galben deschis după intervenții de vopsire, decolorare și deschideri fără a lăsa efecte nedorite. Pregătește părul pentru orice tonalizare rece. Elimină galbenul din părul gri și alb, fără să păteze și fără să lase reziduri. Poate fi folosit pe părul vopsit. Curață în mod delicat, lăsând părul moale și catifelat.

ȘAMPON ȘI MASCĂ COOL-IT

Acțiunea combinată a șamponului cu masca Cool IT permite eliminarea mai eficace a reflexelor nedorite de tendința caldă existente la bază cu pigmenți contribuienți galben-portocaliu până la atingerea neutralizării maxime pe baze cu pigmenți contribuenți aurii, galben intens și galben. Ținând cont de puterea ultra rapidă de neutralizare, se recomandă să controlați vizual acțiunea produsului. În cazul părului foarte receptiv și poros se recomandă să diluați șamponul Cool-IT cu apă sau să-l utilizați în amestec cu șamponul Arctic Gray.

MASCA ARCTIC GRAY este specifică acțiunii neutralizante, reflexante și hrănitoare. Neutralizează efectul galben, creând un efect perlat pe baze blond platin, pe părul decolorat, ultra deschis și pe părul alb și gri. Are o acțiune de neutralizare mai deasă. Amestecată cu alte nuanțe, colorează un păr blond sau decolorat cu efecte metalice sau pastelate.

ȘAMPON ȘI MASCĂ HOT CHOCOLATE

Printre noile produse ”Color Reflection” de la BES România se numără și ȘAMPONUL SPECIFIC HOT CHOCOLATE ȘI MASCA din aceeași gamă. Șamponul va pune în evidență și va ilumina reflexele părului castaniu. Valorizează toate nunțele de tip maron, baza castanie sau blond închis. Poate fi folosit atât pe părul natural, cât și pe părul vopsit sau decolorat. Curață în mod delicat, lăsând părul moale și catifelat.

ȘAMPON ȘI MASCĂ HOT CHOCOLATE DE LA BES ROMÂNIA
ȘAMPON ȘI MASCĂ HOT CHOCOLATE DE LA BES ROMÂNIA

MASCA HOT CHOCOLATE are acțiune reflexantă și hrănitoare. Pune în evidență diverse nuanțe castanii, atât cele calde, cât și cele reci, dând vitalitate și strălucire culorii. Se pune în evidență pe orice ton de bază de la nivelul 3 până la nivelul 7 al unui păr natural sau vopsit.

Pe baze închise se obțin reflexii prețioase castanii, mai accentuate și strălucitoare, pe baze medii deshise și pe medii închise se obțin reflexe maronii calde de intensitate variabilă, în funcție de timpul de așteptare.

Produsele BES din gama Color Reflection le regăsiți, cu specificații, în revista ”Ambasador pentru România”, nr. 3.  Toate produsele marca BES pot fi comandate direct pe site-ul www.besromania.ro.

BES Romania
BES Romania

Related posts

Celebra revistă pentru copii Pif s-a întors în România

Teodora Badescu

BES România – Produse profesionale pentru un păr sănătos și strălucitor

Cristiana P. Bota

Laserul de la Măgurele reușea, în urmă cu 2 ani, să atingă cea mai mare putere din lume

Teodora Badescu

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult