Românii de Acasă

Paula Seling la interviurile ”Ambasador pentru România”: Astăzi suntem precauți, apreciem mai mult libertatea pe care o aveam cândva

La interviurile revistei ”Ambasador pentru România”, Paula Seling ne aduce primăvara, ne amintește de copilărie și ne lumineză inimile într-un preambul pentru sărbătoarea Învierii Domnului.

Cariera sa muzicală a pornit în anii adolescenței la Baia Mare, acolo unde s-a născut chiar în ziua de Craciun. Vocea de înger și chipul cald au așezat-o repede în inimile oamenilor, acolo unde o găsim și azi.

Cum trăiește Paula Seling astăzi? Asa cum cântă, cu simțurile trezite la maxim, gata să cuprindă tot
clocotul vieții?”Astăzi suntem precauți. Apreciem mai mult libertatea pe care o aveam cândva, dar suntem și extrem de responsabili. Aș dori să nu fiu eu, niciodată, cauza îmbolnăvirii cuiva, așa că încerc să îi protejez pe toți cei din jur, de inamicul nevăzut ce alege după bunul plac, așa că respectăm regulile și așteptăm cuminți să putem să revedem lumea spre vindecare”, ne-a spus artista.

La convorbirile ”Ambasador pentru România” lăsăm amintirile să evadeze către copilărie, până spre pătrunjelul din grădina bunicii din Maramureș, apoi revenim la vremurile prezente și la proiectele pe care le pregătește Paula Seling, la 25 de ani de activitate muzicală.

Numărul 2 al revistei tipărite ”Ambasador pentru România” poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro sau în secțiunea Comandă revista.

Related posts

Grigore Tinică, unul dintre cei mai buni medici în chirurgie cardiovasculară din Europa, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești, o revelaţie managerială în peisajul cultural românesc

Cristiana P. Bota

La mulți ani, Costin Tuchilă! Interviu în revista ”Ambasador pentru România” cu un realizator de teatru radiofonic și un critic literar de o mare profunzime

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult