Ambasador pentru România
Martha M. Mocanu - Interviu cu prima femeie Guvernator al Rotary România-Republica Moldova
Românii de Acasă

Marta Mocanu – Interviu cu prima femeie Guvernator al Rotary România-Republica Moldova

Marta M. Mocanu este prima femeie Guvernator al Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova și manager general BES România.

S-a născut în Ploiești, a făcut sport de performanță (atletism), a studiat Tehnologia și chimizarea petrolului și a gazelor, iar în prezent este o femeie de afaceri de succes, dedicată ideii de promovare a României în străinătate. Din 1998 deține compania BES România.

Cariera și experiența sa profesională sunt legate de Rotary, unde a fost Guvernator al Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova și guvernator al Rotary Internațional.

Elena Ceaușescu și-a „asumat” lucrarea sa de diplomă, premiată ulterior după Revoluție. De-a lungul timpului a avut o contribuție importantă în acțiuni cu caracter umanitar și de susținere a culturii și valorilor românești în țară și în străinătate.

Marta Mocanu este un ambasador valoros pentru România la nivel internațional. A purtat drapelul României în orice colț al lumii s-a aflat. “Convențiile Internaționale Rotary au reprezentat pentru mine porți deschise către lume prin care România și-a putut etala tot ce are mai frumos. România mea este țara care a adus bucurie în sufletele multor oameni și sunt mândră de asta!”, ne-a spus Martha.

O descoperim împreună pe Marta M. Mocanu într-un relaxant dialog de început de an în paginile revistei „Ambasador pentru România„.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

Related posts

Marta Maria Mocanu – Gânduri pentru România mea

Cristiana P. Bota

Dr. Gabriel Dimofte, directorul Institutului Regional de Oncologie (IRO) din Iași, la interviurile ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Luminița Tucă, cercetător, etnolog, publicist – Povestiri despre sate şi oamenii lor, despre rânduială, cântec şi rost în numărul 4 ”Ambasador pentru România” 

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult