Ambasador pentru România
A apărut revista “Ambasador pentru România”!
Revista

A apărut revista “Ambasador pentru România”!

A apărut revista “Ambasador pentru România”! Numărul 1 al publicației are 92 de pagini și o ținută tipografică de colecție. A fost îngrijită tipografic de Clare Kiff – director, Catriona Scobie – responsabil de producție tipografică și James Clark – manager de operațiuni digitale. 

In acest numar au participat cu dăruire și implicare profesioniști care fac excelență pentru România: Dr. Virgil Musta – şeful secţiei de Boli Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş”, Martha M. Mocanu – prima femeie Guvernator al Districtului Rotary, Wargha Enayati – medic, fondatorul rețelei „Regina Maria” și Enayati Medical City, Ioana Arsenie – strateg financiar Trusted Advisor, Prof. Univ. Dr. Vicențiu Rădulescu – în topul celor mai buni matematicieni ai lumii, Silvia Marcu – cercetător la Consiliul Superior de Cercetări Ştiinţifice din Guvernul Spaniei, Colonel (r) Nicolae Boghian – poet, David Croitor – un pictor de mare forţă al artei româneşti contemporane, Laura Bretan – interpretă de operă, Dr. Tudor Toma – pneumolog român în serviciul NHS din Londra, Prof. Dr. Gheorghe Astileanu – pictor, Dr. Laura Dracea – specialist in infertilitate, fondator al Clinicii  Gynera, monahul Efrem Băndărică – bucătarul îngerilor de la Mănăstirea Dervent, Simona Simionescu Dinu – director Miss România și Norihiro Haruta, fotograful din Japonia care a imortalizat România anilor ’90 în imagini de colecție.

Revista “Ambasador pentru România” - Numarul 1
Revista “Ambasador pentru România” – Numarul 1

Coperta este dată de Vicențiu Rădulescu – unul dintre cei mai buni matematicieni ai lumii. Predă la catedra de Matematică a Universității din Craiova și este cercetător științific la Institutul de Matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române. Articolele și cărțile sale sunt citate de 11.000 de ori de peste 2.200 de cercetători din întreaga lume, potrivit agenției internaționale Clarivate Analytics.

„Ambasador pentru România” susține excelența românească și își asumă un rol semnificativ în promovarea culturii și valorilor românești. Conceptul este un demers jurnalistic menit a oferi veșnicie inimii și spiritului românesc! În același timp, prin această apariție publicistică încercăm să readucem la viață cititul revistelor pe hârtie, cu certitudinea că presă tipărită va rămâne oglinda unei comunități.

Revista „Ambasador pentru România” poate fi citită doar în format clasic, pe hârtie, tocmai pentru a încuraja citirea presei tipărite din România. Prețul revistei este de 50 de lei (inclusiv transport în țarăîn străinătate se adaugă costurile de transport).

Revista poate fi comandată la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania. Suntem în curs de dezvoltare a unei aplicații de comandă direct de pe site-ul www.roambasador.ro.

 

Related posts

Numărul 4 al revistei ”Ambasador pentru România” – O ediție de colecție cu Nadia Comăneci pe copertă

Cristiana P. Bota

A ieșit de la tipar numărul 8 al revistei ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult