Ambasador pentru România
Cultură

Colocviile TeleMoldova Plus, un eveniment în parteneriat cu revista ”Ambasador pentru România”, pe 7 decembrie la sediul Primăriei Iași

TeleMoldova Plus, în parteneriat cu revista ”Ambasador pentru România” și Askro TV organizează, sub genericul „Mundus et nos“ („Lumea și noi“, în latină), Colocviile TeleMoldova Plus, joi, 7 decembrie 2023, de la ora 17:00, în Sala „Vasile Pogor“ a Palatului Roznovanu din Iași (Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11).

Programul dens al întâlnirii cuprinde lansarea cărții „Libertatea de a fi. Povara normalității“ de Petru Frăsilă, apărută recent la Editura Detectiv literar București, lansarea Radio M Plus, 90,1 FM, Pașcani, lansarea TeleMoldova Plus Londra, lansarea postului de televiziune Askro TV Londra și a revistei „Ambasador pentru România“ Londra, aceste două din urmă proiecte fiind finanțate de Departamentul Românilor de Pretutindeni.

Vor lua cuvântul invitații speciali Mihai Chirica, Firiță Carp, Prof. Univ. Dr. Constantin Lupu (consilier al secretarului de stat Gheorghe-Florin Cârciu de la Departamentul Românilor de Pretutindeni), Emilian Marcu, George Daraban (manager Askro TV Londra), Laurențiu Calomfirescu (producător Askro TV Londra), Cristiana P. Bota (fondatorea revistei „Ambasador pentru România), Prof. Univ. Dr. habil. Dragoș Vicol, Cornel Cepariu, Conf. Univ. Dr. Daniela Gîfu, Prof. Univ. Dr. Eugen Târcoveanu, Prof. Univ.Dr. Grigore Tinică, Prof.Univ.Dr. Tudorel Toader.

Corul de Copii al Municipiului Iași, având ca dirijor pe Raluca Zaharia și la pian pe Andreea Moroșanu, va susține un moment muzical.

Amfitrion va fi Petru Frăsilă, managerul TeleMoldova Plus, iar moderator va fi jurnalista Petronela Cotea Mihai.

„Inițiem în acest început de iarnă o manifestare pe care o dorim perenă, «Mundus et nos. Colocviile TeleMoldova Plus», cu prima ediție în data de 7 decembrie 2023. Pe lângă multiplele lansări pe care trebuie să le facem, de fapt, se împlinesc acum 32 de ani de la apariția primei televiziuni private din Iași, Tele M. Foarte important este însă că, din acest moment, TeleMoldova Plus va emite în duplex cu studioul din Londra. Astfel, personalități, oameni de seamă și oameni obișnuiți din România vor putea comunica pe această cale cu prietenii, cunoștințele sau rudele din diaspora.

Mulțumesc publicului și celor care ne-au susținut de-a lungul anilor, tuturor celor care ne susțin în continuare pentru a deveni o televiziune internațională!“, a precizat Petru Frăsilă, managerul TeleMoldova Plus.

Related posts

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti si BES Romania va invita, sambata, la spectacolul „Calatorii de iarna”

Teodora Badescu

Opera Națională București ne invită să ne bucurăm de emoția spectacolelor cu public

Teodora Badescu

HEKTOMERON – un spectacol teatral unic în lume la Teatrul Național Craiova. Proiectul va culmina pe 24 aprilie cu un maraton de 25 de ore de teatru

Teodora Badescu

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult