Laura Bretan
Românii din Diaspora

Laura Bretan la „Ambasador pentru România: Pandemia m-a învățat să prețuiesc ceea ce am

Soprana Laura Bretan a dus numele României în întreaga lume, prin talent, grație și modestie. A început să cânte când avea doar 4 ani. Finalistă a emisiunii concurs “America’s Got Talent” în 2016 și câștigătoarea “Românii au Talent”, în același an, Laura Bretan captivează publicul indiferent că interpretează arii de operă sau balade clasice.

Laura Bretan a interpretat di-ferite compoziții pe marile scene ale lumii, în compania unor ar-
tiști renumiți precum Andre Rieu, Toto Cutugno, Matteo Bocelli, David Foster, Ricchi e Poveri sau Michael Bolton. În decembrie 2019, Laura a susținut primul ei concert la Sala Palatului.

Românca stabilită în SUA este implicată şi în multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie (Gala “Gateway” for Cancer Research, gala “The Happy Hearts Foundation”, gala “The Parachute” din Toronto, Canada sau gala aniversară “Project Harmony” la Opera Omaha etc.).

Pe Laura Bretan o avem invitată în paginile revistei „Ambasador pentru România”.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

 

Related posts

Revista ”Ambasador pentru România” a ajuns în Italia. Pictorița Doina Sandu a promovat publicația în comunitatea de români din Tortona

Cristiana P. Bota

Prof. Dr. Silvia Marcu ne vorbeşte despre efectele pandemiei asupra mobilității umane și migrației românilor în UE

Teodora Badescu

Doina Sandu, pictoriță româncă stabilită în Italia, despre artă, imigrare și integrare la ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult