Ambasador pentru România
"Calatorie de iarna"
Cultură

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti si BES Romania va invita, sambata, la spectacolul „Calatorii de iarna”

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti si BES Romania va invita sambata, 20 februarie, la „Calatorii de iarna”, un spectacol cu piese din muzica popoarelor lumii si canzonette. Evenimentul se va desfasura la Filarmonica din Ploiesti, de la ora 18.00.

Ii veti putea asculta pe Anca Sigartau, Maria Madalina Constantin, Adina Papadimas, Iordache Basalic, Liviu Indricau, Alin Horia Manzat si All s Choir.

Concertul va avea loc in sala “Ion Baciu” din cadrul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti si este organizat in parteneriat cu BES Romania, All s Choir si Asociatia Smart Art.

Concertul se va desfasura cu public si va fi transmis in direct pe Virtual Concert Hall. Biletele virtuale pot fi achizitionate de pe Virtual Concert Hall.

Spectacolul "Calatorii de Iarna"
Spectacolul „Calatorii de Iarna” se desfasoara sambata, 20 februarie 2021, la Filarmonica din Ploiesti, de la ora 18.00

Related posts

HEKTOMERON – un spectacol teatral unic în lume la Teatrul Național Craiova. Proiectul va culmina pe 24 aprilie cu un maraton de 25 de ore de teatru

Teodora Badescu

Primul recital al anului din seria „Seratele Enescu”, program derulat de ICR New York

Teodora Badescu

Tatiana Țîbuleac a câștigat Premiul European Cazino de Santiago

Teodora Badescu

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult