Ambasador pentru România
ICR Lisabona va prezenta un program online de știri culturale românești
Cultură

ICR Lisabona va prezenta un program online de știri culturale românești

Un program online de știri culturale românești de ultimă oră se va desfășura pe întreg parcursul anului 2021 pe rețelele de socializare ale ICR Lisabona, informează Institutul Cultural Român. Actiunea are scopul de a oferi publicului portughez o imagine actuală și vie a creativității românești în toată diversitatea sa.

Prezentări de carte, expoziții, concerte, filme, spectacole de teatru și dans de actualitate din viața artistică și culturală din România se vor regăsi, cu o frecvență lunară, pe paginile de Facebook, Instagram și Youtube ale reprezentanței de la Lisabona, sub forma unor reportaje video atractive, cu subtitrare în limba portugheză.

Reportajele vor beneficia de un generic dinamic și inedit realizat de artista digitală Laura Covaci și vor include lecturi din off, discuții cu interlocutori și prezentări făcute de scriitori, jurnaliști culturali, artiști vizuali, curatori, istorici, citici literari și de artă, coregrafi, teatrologi, cineaști.

 

Related posts

Colocviile TeleMoldova Plus, un eveniment în parteneriat cu revista ”Ambasador pentru România”, pe 7 decembrie la sediul Primăriei Iași

Cristiana P. Bota

Programul de burse pentru traducatori ai literaturii romane revine pe lista de prioritati a ICR in 2021

Teodora Badescu

Omagiu pentru Constantin Brâncuşi, cel care avea să promoveze esenţa simbolică a formei prin sculptură

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult