ICR Lisabona va prezenta un program online de știri culturale românești
Cultură

ICR Lisabona va prezenta un program online de știri culturale românești

Un program online de știri culturale românești de ultimă oră se va desfășura pe întreg parcursul anului 2021 pe rețelele de socializare ale ICR Lisabona, informează Institutul Cultural Român. Actiunea are scopul de a oferi publicului portughez o imagine actuală și vie a creativității românești în toată diversitatea sa.

Prezentări de carte, expoziții, concerte, filme, spectacole de teatru și dans de actualitate din viața artistică și culturală din România se vor regăsi, cu o frecvență lunară, pe paginile de Facebook, Instagram și Youtube ale reprezentanței de la Lisabona, sub forma unor reportaje video atractive, cu subtitrare în limba portugheză.

Reportajele vor beneficia de un generic dinamic și inedit realizat de artista digitală Laura Covaci și vor include lecturi din off, discuții cu interlocutori și prezentări făcute de scriitori, jurnaliști culturali, artiști vizuali, curatori, istorici, citici literari și de artă, coregrafi, teatrologi, cineaști.

 

Related posts

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti si BES Romania va invita, sambata, la spectacolul „Calatorii de iarna”

Teodora Badescu

Opera Națională București ne invită să ne bucurăm de emoția spectacolelor cu public

Teodora Badescu

Programul de burse pentru traducatori ai literaturii romane revine pe lista de prioritati a ICR in 2021

Teodora Badescu

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult