Ambasador pentru România
Martha M. Mocanu - Interviu cu prima femeie Guvernator al Rotary România-Republica Moldova
Românii de Acasă

Martha M. Mocanu – Interviu cu prima femeie Guvernator al Rotary România-Republica Moldova

Martha M. Mocanu este prima femeie Guvernator al Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova și manager general BES România.

S-a născut în Ploiești, a făcut sport de performanță (atletism), a studiat Tehnologia și chimizarea petrolului și a gazelor, iar în prezent este o femeie de afaceri de succes, dedicată ideii de promovare a României în străinătate. Din 1998 deține compania BES România.

Cariera și experiența sa profesională sunt legate de Rotary, unde a fost Guvernator al Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova și guvernator al Rotary Internațional.

Elena Ceaușescu și-a „asumat” lucrarea sa de diplomă, premiată ulterior după Revoluție. De-a lungul timpului a avut o contribuție importantă în acțiuni cu caracter umanitar și de susținere a culturii și valorilor românești în țară și în străinătate.

Martha este un ambasador valoros pentru România la nivel internațional. A purtat drapelul României în orice colț al lumii s-a aflat. “Convențiile Internaționale Rotary au reprezentat pentru mine porți deschise către lume prin care România și-a putut etala tot ce are mai frumos. România mea este țara care a adus bucurie în sufletele multor oameni și sunt mândră de asta!”, ne-a spus Martha.

O descoperim împreună pe Martha M. Mocanu într-un relaxant dialog de început de an în paginile revistei „Ambasador pentru România„.

Numărul 1 al revistei „Ambasador pentru România” are 92 de pagini și poate fi comandat la adresa redactie@roambasador.ro, pe WhatsApp la numărul (+4)0730084812 și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ambasadorpentruromania.

Related posts

Dumitru Dorin Prunariu, coperta ”Ambasador pentru România” la 40 de ani de la aniversarea ”zborului” său în Cosmos

Cristiana P. Bota

Pictorul David Croitor – Zborul unui povestitor pe pânză la ”Ambasador pentru România”

Cristiana P. Bota

Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești, o revelaţie managerială în peisajul cultural românesc

Cristiana P. Bota

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acept Citește mai mult